Har du spørgsmål? Ring +45  6061 9343

Du har ingen varer i din indkøbskurv

Gadeskilte

Gadeskilte, A-Skilte og sandwichskilt

Moderne design og solide gadeskilte til Danmarks bedste priser.

Gadeskilte, A-skilte giver stor opmærksomhed til gående trafik når de placeres i gademiljøer, på fortove og pladser, så folk der kommer forbi og ser dit nyeste tilbud og får lyst til at komme ind i butikken, kontoret eller klinikken. Vores gadeskilte findes i mange varianter og er velegnede til det danske klima.

Et sandwichskilt er den perfekte løsning til levering af dine budskaber, informationer eller tilbud. De er fleksible og nemme at klappe sammen og transportere ud og ind. Vi bruger den sammen smarte teknologi som i vores snaprammer, hvilket gør det super nemt og hurtigt at udskifte plakater. Sandwichskiltene findes i flere forskellige modeller og udtryk, så du kan helt sikkert finde en som passer til jeres budskaber og vindstyrke.

Sandwichskilt, A-skilte eller stormsikre skilte?

Gadeskilte, A-skilte, Sandwichskilte, Gadesælgere, Fortovssælgere, ja kært barn har mange navne. Hos Erhvervsskilte.dk lagerfører vi et stort sortiment. A-Skilte er konstrueret som navnet antyder, og er let at pakke sammen og flytte. Stormsikre skilte som er designet til at modstå al slags vejr, takket være deres kraftige udførelse. Kendetegnet disse modeller er at Wind-sign / Wind-Line skiltestativ leveres med kraftige galvaniserede fjedre på foden, som alle disse skilte er udstyret med. Fjederne sammen med de speciale fødder gør, at skilterammen kan vippe i vinden og ikke vælte.ilkken. Alle vore skilte har en klikramme på to sider som gør det nemt at udskifte budskab.

1 til 18 ud af 124

Sorter faldende
pr. side

Oversigt  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 18 ud af 124

Sorter faldende
pr. side

Oversigt  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5