Har du spørgsmål? Ring +45  6061 9343

Du har ingen varer i din indkøbskurv

Kontorartikler

Kontorskilte, vægskilte, dørskilte - enkel og elegant.

Med et dørskilt eller vægskilt fra Erhvervsskilter.dk gør du det nemt for kolleger eller kunder at finde det de søger. Vores infoskilte findes i mange forskellige størrelser og de har alle snapramme så du hurtigt kan skifte dit budskab. Disse produkter bruges typisk som dørskilte eller vægskilte men kan monteres på mange andre flader. Der kræves ikke noget special print for at kunne bruge disse produkter. Kontorskilte, dørskilte eller vægskilte serie fremstillet i 25mm snap alu-profiler med PS bagplade og antireflex front.Vægskiltene leveres komplet med skruer og plugs samt dobbelt klæbende tape.

Disse dørskilte er moderne, elegante og udført i let design som tilpasser sig i alle lokaliteter og er fremstillet med snapramme som gør udskiftning af budskab til en leg.

Anvendelsen er utallige og eneste begrænsning er at skiltet kun er egnet til indendørs brug. egnet til brug på skoler hvor børn selv kan udarbejde dokument til indsættelse.

Henvisningsskilt, vægskilt - praktisk skiltning.

Mange virksomheder og institutioner vil gerne gøre det nemt for deres besøgende at se hvad der gemmer sig eller hvem kontoret tilhører. Det giver trykhed for dine kunder at vide hvor man er og hvem de forskellige personer er..Infoskilt - lille ord ,men mulighederne er store, henvisningsskilt / piktogramskilt til f.eks toilet, flugtvej, anvisningsskilt ved døre på skolen eller kunne det være ved klasseværelset med tilhørende skoleskema - ja listen kunne blive lang.

Mange virksomheder og institutioner vil gerne gøre det nemt for deres besøgende at se hvad der gemmer sig eller hvem kontoret tilhører. Det giver trykhed for dine kunder at vide hvor man er og hvem de forskellige personer er. Vi har de mest andvendte Dør skilte på markedet og i mange forskellige størrelser.

Erhvervsskilte leverer til de billigste priser - bedste mængde rabatter og fragtfrit ved køb over kr. 999,- excl. moms

Skulle ønsket være et større antal dørskilte, navneskilte - send os en mail.

 

1 til 18 ud af 37

Sorter faldende
pr. side

Oversigt  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 18 ud af 37

Sorter faldende
pr. side

Oversigt  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3